Dagelijkse rondvaarten

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de water expositie van het Amsterdam Light Festival plaats. Een groot aantal kunstwerken verlichten Amsterdam op en rond de grachten. U heeft de keuze uit 2 soorten tickets. Met de luxe verwarme semi open boot varen we dagelijks vanaf de Stopera en heeft u het beste zicht op de kunstwerken. Bij het Centraal Station stapt u aan boord van onze verwarmde rondvaartboten voor een aangename vaartocht. Voor welke optie u ook kiest, we heten u van harte welkom met een glaasje Gluhwein of warme Chocolademelk, tot snel!

Onderaan deze pagina kunt u de tickets bestellen.

Boeken:

U kunt kiezen uit 2 verschillende soorten tickets. Selecteer de datum (de tijd die er bij staat is de vanaf tijd) na het selecteren van de datum kunt u de gewenste tijd selecteren. Scroll naar beneden voor de mogelijke tijden, selecteer het tijdstip waarop u wilt varen en selecteer hier het aantal tickets wat u wilt kopen (bij resterend ziet u het aantal nog beschikbare kaarten). Klik onderaan op Bestel nu. Er opent een nieuw venster waarin u de gegevens kunt invullen en de betaling kunt voldoen. Betaling kan onder andere via Ideal, Creditcard, Paypal. 

Kortingscodes & lezersacties:

Heeft u een kortingscode? Deze kunt u na het selecteren van de datum invoeren bij Promotie code invoeren. Bij het correct invoeren van de code ziet u dit met de korting en aangepaste prijzen in het scherm staan. 

Boten:

We varen de ALF rondvaarten op boten van Amsterdan Circle Line. Amsterdam Circle Line is een onderdeel van rederij 't Smidtje waarmee we dagelijks 1.5 uurs en Hop-On Hop-Off rondvaarten door de stad aanbieden. U kunt deze boten herkenen aan de gele daken. Voor meer informatie over de Amsterdam Cirle Line www.amsterdamcircleline.nl 

Vragen:

Heeft u vragen? We helpen u graag via 020 670 6067 / 020 237 4322 of per mail via info@smidtje.nl of info@amsterdamcircleline.nl 

Luxe verwarmde rondvaartboot > € 24,50

  • 1.5 uur rondvaart
  • Gastvrije schipper
  • Officiele ALF audiotour met alle informatie over de kunstwerken (NL-EN)
  • Ontvangst met Gluhwein of Warme Chocolademelk aan boord
  • Mogelijkheid om drankjes en hapjes aan boord te kopen

Opstaplocatie:

De verwarme rondvaartboten varen dagelijks vanaf het Centraal Station. De steiger bevindt zich tegenover restaurant Loetje Centraal aan de kant van de  St. Nicolaas kerk. Het adres is Prins Hendrikkade 73, 1012 AD Amsterdam. U kunt zich melden bij het witte kadehuisje waar onze kademanager u welkom heent en aan boord begeleidt. 

BESTEL HIER UW TICKETS :

Note er staat een tijd van 18:00hr of 17:00hr  > click deze aan en het menu voor het boeken van meerder tijden en het invullen van een mogelijke kortingscode wordt zichtbaar.Luxe verwarmde semi open sloepen > € 22,50

  • 1.5 uur rondvaart
  • Gastvrije schipper
  • Officiele ALF audiotour met alle informatie over de kunstwerken (NL-EN)
  • Ontvangst met Gluhwein of Warme Chocolademelk bij Amstelhoeck
  • Mogelijkheid om warme drankjes aan boord te kopen

Opstaplocatie:

De luxe verwarmde sloepen varen dagelijks vanaf de steiger bij de Stopera. Voor een warm ontvangst heten we u van harte welkom bij de Café Amstelhoeck. Amstel 1 1011 PN Amsterdam. Hier kunt u zich melden bij de kademanager en ontvangt u het welkomstdrankje. We begeleiden u daarna graag naar de steiger voor de ALF vaartocht. 

BESTEL HIER UW TICKETS :

Note er staat een tijd van 18:00hr of 17:00hr  > click deze aan en het menu voor het boeken van meerder tijden en het invullen van een mogelijke kortingscode wordt zichtbaar.


Smidtje Light Festival Preview 
Bekijk hier de after movie van 2016/2017. Dit jaar vaart u ipv het Smidtje mee op de nieuwe luxe ACL boten!
Click here to see your activities