Amsterdam is het mooist vanaf het water. Dat laten wij graag zoveel mogelijk mensen ervaren. Jij ook?!

Schipper groot vaarbewijs, 20-40 uur per week

Wie zijn wij
Bij rederij ’t Smidtje verzorgen we vaarevenementen op maat. Voor kleine en grote gezelschappen variërend van een borreltocht tot een 3 gangen diner en van een transfer tot een bedrijfsuitje met entertainment aan boord. Amsterdam Circle Line is een onderdeel van Rederij ’t Smidtje waarbij de focus ligt op de toeristische bezoekers van de stad. Aan de hand van een tijdschema bieden we een uurs rondvaarten en hop-on-hop-off vaartochten aan, waarbij de gasten op verschillende locaties in de stad kunnen opstappen.

De werkzaamheden
Als schipper vaar je een vooraf bepaalde route door de grachten van Amsterdam, je bent verantwoordelijk voor het veilig en plezierig vervoeren van onze toeristische gasten.

Wij vragen
Gemotiveerde ervaren schippers voor 20-40 uur per week. De week wordt ingevuld met minimaal 2 diensten voor Amsterdam Circle Line, aanvullend extra diensten bij Amsterdam Circle Line en/of Rederij ’t Smidtje.

Jij bent de gastheer / gastvrouw op het schip. Je begeleidt de passagiers, verstrekt informatie over de routes, beantwoordt vragen van de passagiers en verzorgt de benodigde administratie. Ook het schoonhouden van het schip en kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Bij calamiteiten en ongevallen neem je de leiding aan boord en verleen je waar nodig hulp.

Functie eisen

  • Groot vaarbewijs, (beperkt vaargebied)
  • Marifooncertificaat
  • Nederlands en Engels sprekend
  • Goede contactuele-en sociale eigenschappen
  • Technische kennis
  • Kennis van de Amsterdamse grachten

Wat wordt er van je verwacht
In dit werk moet je accuraat, stressbestendig, oplossingsgericht, flexibel en communicatief vaardig zijn. Jij bent het visitekaartje van de rederij en fungeert als gastheer / gastvrouw aan boord.

Wij bieden

  • Een prima salaris
  • Een verantwoordelijke baan
  • Werken in een gezellig jong team van enthousiaste collega’s
  • Flexibele werktijden

Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en een CV met pasfoto kunnen worden gestuurd naar de afdeling personeelszaken, via e-mail t.a.v. Elise van der Linden naar pz@smidtje.nl

Voor meer informatie over ons bedrijf kijk op www.smidtje.nl of neem telefonisch contact op (020 670 60 67).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Meer weten over deze vacature, of direct solliciteren?
Click here to see your activities