IENS Insider running dinners 

Wist je dat je tegenwoordig met Rederij ‘t Smidtje kan genieten van een culinaire ervaring op het water en tevens langs de beste Insider restaurants van Amsterdam kunt varen? Dus als je met een groepje vriend(in)en of zakenrelaties iets bijzonders wil doen, dan kun je op aanvraag verschillende Insider restaurants per boot bezoeken. Proef een voorgerecht bij Restaurant De Belhamel, ervaar het hoofdgerecht bij Brasserie Ambassade en top de avond af met een grand dessert en een glas champagne op een van de prachtige elektrische boten van Rederij ‘t Smidtje.

Varen en dineren van en aan boord is steeds populairder aan het worden! Varen langs de mooiste plekjes van Amsterdam en dineren bij de Iens Insider restaurants sluit hier perfect op aan. Je meert eenvoudig aan voor de deur van je favoriete restaurants en verplaatst je op een relaxte manier met je gezelschap door de stad. Het kan allemaal, bon appétit!”

Bekijk hier de insider resturant mogelijkheden: 

www.iens.nl/restaurant+insider+amsterdam


Wat is IENS Insider? 

Even een kleine reminder: IENS Insider is een exclusieve restaurantselectie op iens.nl die beschikbaar is op de website en in de app (iOS en Android) van IENS. De selectie komt tot stand op basis van een vermelding in een van de culinaire gidsen, waaronder die van Michelin en GaultMillau en/of een groot aantal recensies met een hoog cijfer. Een dynamische selectie die steeds het meest actuele aanbod van toprestaurants in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag laat zien. Met de komst van Insider is het heel eenvoudig om het beste restaurant te vinden voor ieder moment.


Een Insider restaurant moet aan bepaalde criteria voldoen:


  • Het restaurant heeft een recensiecijfer >8 met minimaal 25 recensies, een minimale menuprijs van €30,- en een of meerdere Michelinsterren, een Bib Gourmand of een vermelding in de GaultMillau-gids.
  • Het restaurant heeft een recensiecijfer >9 met minimaal 50 recensies en een minimale menuprijs van €35,-
  • Het restaurant heeft een recensiecijfer >9,5 met minimaal 30 recensies en een minimale menuprijs van €35,-
Boek dit arrangement
Vul onderstaande gegevens in om te kijken of dit arrangement nog beschikbaar is op de door u aangegeven datum en tijd.
:
Click here to see your activities