Over ons

Amsterdam is het mooist vanaf het water. Dat laten wij graag zoveel mogelijk mensen ervaren. We halen meer uit een vaartocht, tot genoegen van de klant. In de vijftien jaar dat wij bestaan, hebben we bewezen een betrouwbare en vooruitstrevende partner te zijn voor diverse doelgroepen. En daar zijn we trots op.

De afgelopen jaren hebben we de vaartocht opnieuw gedefinieerd. Zowel nationale en internationale gasten als groepen uit de zakelijke en de particuliere markt verwelkomen wij met plezier en zorg aan boord. Wij leveren, indien gewenst, een totaalproduct waarbij wij u de organisatie uit handen nemen. Met het persoonlijk contact, de uitgebreide cateringmogelijkheden en de invulling van de vaartocht stellen we alles in het werk om een bijzondere ervaring op het water te realiseren en verwachtingen te overtreffen. Dat bijzondere wordt ook ervaren in het eerste contact met onze medewerkers. We hebben bovenal plezier in ons werk. Wij krijgen er energie van als een vaartocht een succes wordt voor de klant. Als er iets aan de hand is, lossen wij het op. ‘Nee’ bestaat niet, we denken mee om van de vaartocht tot een unieke beleving te maken.

Wij zijn trots op onze vloot en het brede en bijzondere aanbod aan schepen dat wij kunnen aanbieden. Van sloep tot salonboot, klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils. Diversiteit in uitstraling en capaciteit vormen zo de kracht van onze vloot. Wij hechten veel waarde aan duurzame ontwikkelingen. Diverse boten varen met een elektrische aandrijving en zonnepanelen op het dak. Zo varen onze boten niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil door de grachten.

Rederij ’t Smidtje biedt onbezorgd en comfortabel genieten terwijl de Amsterdamse grachten en historische panden in een aangenaam tempo aan u voorbij trekken. Een unieke ervaring die we graag met u delen.

Bereikbaarheid & Parkeergelegenheden

Openbaar vervoer

Al onze opstap locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via 9292ov.nl kunt u gemakkelijk en snel zien wat voor u de beste manier is om te reizen.

Parkeren auto

Voor parkeer gelegenheden adviseren wij de parkeergarage 'Albert Cuyp' op de Ruysdaelkade 93, 1072 AM Amsterdam. Deze parkeergarage is gelegen naast onze eigen opstapsteiger op de Ruysdaelkade 121, 1071 AP Amsterdam.

Parkeren (Touring) bus

Ook voor touroperator is er nagedacht over de ideale plek om grote groepen makkelijk en snel te kunnen laten opstappen. Parkeren is mogelijk op de Hobbemakade 60, 1071 XL Amsterdam. De parkeer plek is gelegen schuin tegenover onze eigen opstapsteiger op de Ruysdaelkade 121, 1071 AP Amsterdam. Dit maakt het gemakkelijk om groten groepen te bedienen.

Click here to see your activities