Tickets & informatie

Wat was het eerste biertje van Brouwerij ’t IJ in 1985? En zit er echt IJ-water in het bier van deze iconische Amsterdamse brouwerij? Tijdens onze varende bierproeverij over ’t IJ neemt een erkende biersommelier u mee op een ontdekkingsreis door de wereld van Brouwerij ’t IJ.

Tijdens deze unieke vaartocht ontdekt u niet alleen de geheimen achter het eerste brouwsel van Brouwerij ’t IJ, maar maakt u ook een tussenstop bij Proeflokaal de Molen, waar het bier wordt gebrouwen. Bewonder het iconische gebouw en proef de authentieke smaken die deze Amsterdamse brouwerij zo geliefd maken.

Geniet van een gezellige en leerzame ervaring terwijl u langs de prachtige wateren van Amsterdam vaart. Deze bierproeverij is een must voor elke bierliefhebber die meer wil weten over de rijke geschiedenis en het vakmanschap van Brouwerij ’t IJ. Aan het eind krijgt u een IJ-biertje mee naar huis, zodat u thuis nog kunt nagenieten van uw dag.

Onze Brouwerij ’t IJ Bierproeverij is gezellig om te doen met elk gezelschap. De vaart vindt plaats op een van onze luxe City Tenders of een van onze klassieke schepen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Programma

17:15 – 17:30           Boot ligt klaar aan de Ruysdaelkade 121 te Amsterdam

17:30                       Vertrek van de boot

17:30 – 19:00          Vaartocht door de Amsterdamse grachten

19:00                      Boot keert terug bij de Ruysdealkade 121

 

De minimale leeftijd voor deze vaartocht is 18 jaar. Neem uiterlijk 3 dagen voor de vaartocht contact met ons op indien u allergieën heeft. Dit arrangement wordt enkel aangeboden in juli en augustus. Ons team staat u graag te woord over de mogelijkheden voor het boeken van dit arrangement op een privé boot met uw eigen gezelschap. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 6706067 of per email info@smidtje.nl.

 

Bekijk deze video voor een impressie

Boek hier uw tickets
De lekkerste bierproeverij van Amsterdam
  • Elke vrijdag of zaterdag in juli en augustus van 17:30-19:00
  • Luxe, klassieke boot
  • 100% elektrisch varen
  • Biersommelier aan boord
  • 4 soorten Brouwerij 't IJ bieren
  • Hollandse bitterballen