Tickets & informatie

Na een dag slenteren door het centrum van Amsterdam is er niets beter dan tot rust komen op één van onze klassieke, luxe schepen. Bekijk de stad vanuit een uniek perspectief en bewonder de mooiste gevels, de levendige grachten en de vele bruggen terwijl u geniet van een heerlijke high tea.

Wij bieden een uitgebreide selectie zoete lekkernijen, hartige hapjes en verfrissende sandwiches, gecombineerd met een scala aan verse theeën om uit te kiezen. Alles wordt geserveerd op prachtig vintage high tea servies.

Onze High Tea Cruise is ideaal voor een familie-uitje, een vriendinnendag of een romantische date met uw geliefde. De vaart vindt plaats op een van onze luxe City Tenders of een van onze klassieke schepen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Programma

13:45 – 14:00           Boot ligt klaar aan de Ruysdaelkade 121 te Amsterdam

14:00                        Vertrek van de boot

14:00 – 15:30          Vaartocht door de Amsterdamse grachten

15:30                        Boot keert terug bij de Ruysdaelkade 121 te Amsterdam

 

Neem uiterlijk 3 dagen voor de vaartocht contact met ons op indien u allergieën heeft. Dit arrangement wordt enkel aangeboden in juli en augustus. Ons team staat u graag te woord over de mogelijkheden voor het boeken van dit arrangement op een privé boot met uw eigen gezelschap. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 6706067 of per email info@smidtje.nl.

 

Bekijk deze video voor een impressie

Boek hier uw tickets
De leukste High Tea van Amsterdam
  • Elke zondag in juli en augustus van 14:00-15:30
  • Luxe, klassieke boot
  • 100% elektrisch varen
  • Onbeperkt verse thee & koffie
  • Zoete en hartige lekkernijen