Tickets & informatie

Een kwartier voor aanvang ligt de boot voor u klaar bij de steiger aan de Ruysdaelkade 121. Onze host en schipper heten u van harte welkom aan boord.

Tijdens deze vaartocht geniet u 1,5 uur lang van 3 heerlijke wijnen met bijpassende hapjes. De wijnen worden rechtstreeks bij kleine wijnboeren ingekocht, via Grapedistrict. Tijdens de vinificatie worden geen pesticiden of andere chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Hierdoor proeft u de puurste wijnsmaak die er is. De bijpassende hapjes zijn afkomstig van Traiteur en Slagerij Vincent, die altijd opzoek is naar het beste stukje vlees en kaas. Bij zowel onze cateraars als ons staat 100% puur en eerlijk altijd voorop.

De vaart vindt plaats op een van onze luxe City Tenders of een van onze klassieke schepen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

 

Programma

16:15 – 16:30          Boot ligt klaar aan de Ruysdaelkade 121 te Amsterdam

16:30                       Vertrek van de boot

16:30 – 18:00         Vaartocht door de Amsterdamse grachten

18:00                       Boot keert terug bij de Ruysdealkade 121

 

De minimale leeftijd voor deze vaartocht is 18 jaar. Neem uiterlijk 3 dagen voor de vaartocht contact met ons op indien u allergieën heeft. Dit arrangement wordt enkel aangeboden in juli en augustus. Ons team staat u graag te woord over de mogelijkheden voor het boeken van dit arrangement op een privé boot met uw eigen gezelschap. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 6706067 of per email info@smidtje.nl.

 

Bekijk deze video voor een impressie

Boek hier uw tickets
High Wine Amsterdam
Een onvergetelijke ervaring
  • Elke zondag in juli en augustus van 16:30 - 18:00
  • Luxe, klassieke boot
  • 100% elektrisch varen
  • Inclusief 3 verschillende wijnen
  • Bijpassende amusehapjes