Tickets & informatie

Geniet van een heerlijke vaart over de Amsterdamse grachten terwijl de stad langzaam in de schemering verdwijnt.  Onze vriendelijke schipper en gastvrije host verwelkomen u graag aan boord en stellen zich beschikbaar om u en uw gezelschap tot in de puntjes te verwennen. Geniet van de lekkerste Nederlandse kazen, in combinatie met perfect passende wijnen. Onze kazen zijn zorgvuldig geselecteerd en geleverd door de Kaasbar Amsterdam, opgericht door de zoon van Nederlands grootste kaasleverancier. De perfect gerijpte kazen met bijzonder smaakprofiel, afkomstig van Nederlandse boerderijen, worden zorgvuldig gecombineerd door heerlijke wijnen die de smaken van de kazen complimenteren. De wijnen worden rechtstreeks bij kleine wijnboeren ingekocht, via Grapedistrict.

Onze Cheese & Wine Cruise is ideaal voor een familie-uitje, een vriendinnendag of een romantische date met uw geliefde. De vaart vindt plaats op een van onze luxe City Tenders of een klassiek schip, afhankelijk van de beschikbaarheid.

 

Programma

19:45 – 20:00           Boot ligt klaar aan de Ruysdaelkade 121 te Amsterdam

20:00                        Vertrek van de boot

20:00 – 21:30           Vaartocht door de Amsterdamse grachten

21:30                        Boot keert terug bij de Ruysdealkade 121

 

De minimale leeftijd voor deze vaartocht is 18 jaar. Neem uiterlijk 3 dagen voor de vaartocht contact met ons op indien u allergieën heeft. Dit arrangement wordt enkel aangeboden in juli en augustus. Ons team staat u graag te woord over de mogelijkheden voor het boeken van dit arrangement op een privé boot met uw eigen gezelschap. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020 – 6706067 of per email info@smidtje.nl.

 

Bekijk deze video voor een impressie

Boek hier uw tickets
Cheese & Wine bij ons aan boord
  • Elke vrijdag of zaterdag in juli en augustus van 20:00-21:30
  • Luxe, klassieke boot
  • 100% elektrisch varen
  • Drie unieke kazen
  • Drie wijnen, complimenterend aan de kazen
  • Bijpassend garnituur