Koningsdag 2024

Een boottocht die jouw Koningsdag onvergetelijk maakt

 • Kies je voor een privé boot, dan heb je de keuze uit verschillende maten voor groepsgrootte van 10 tot 60 personen. Wij helpen je graag de ideale boottocht samen te stellen. Klik op de witte button hiernaast (onder voor mobiel).

 

 • Ga je voor de gedeelde Koningsdagboot, waar je samen met andere mensen een feestje op het water bouwt…. Klik dan snel op de blauwe button. Je betaalt €90 voor een vaartocht van 3 uur (15:30 – 18:30 uur). Bij de prijs zijn een welkomst cocktail en onbeperkte nationale bar (bier, fris en wijn) inbegrepen. Broodjes kunnen later worden toegevoegd aan je pakket.
Koningsdagboot | €90,00 p.p*

Koningsdag Rondvaart

Hieronder lees je meer informatie over individuele tickets voor onze Koningsdagboot. Deze unieke rondvaart door de grachten van Amsterdam belooft een onvergetelijke Koningsdag te worden!

 • Luxe Koningsdagboot
 • Boot aangekleed in Oranjesferen
 • 3 uur varen op de Amsterdamse grachten

  Van 15:30 - 18:30 uur

 • Gezellige schipper en gastvrije host
 • Inclusief dranken uit de Nationale bar: bier, wijn, fris
 • Muziek aan boord
 • € 90 per persoon*

  *Prijs is incl. BTW & vermakelijkheidsretributie (gemeentetoeslag)

Onvergetelijke Koningsdag

Koningsdag boot in Amsterdam

Vaar ook als een koning bij Smidtje Luxury Cruises. Neem jij je vrienden mee, dan verzorgen wij de rest!

Meer informatie

Feestboot Koningsdag Amsterdam

Boten:
We varen met onze klassieke boten, waarbij het dak geheel open kan. Bij slecht weer kan het dak ook dicht. Verder is er een toilet en bar aanwezig. De boot komt in oranjesferen voor varen. Dit is de ultieme ‘local way’ om jouw Koningsdag te vieren!

Check-in:
15 min. voor vertrek bij het Rijksmuseum

Plan jouw route naar de Koningsdag Boot:
Openbaar vervoer: vanaf Amsterdam Centraal Station of Station Amsterdam Zuid in ±5 minuten met metro 52 (Noord-Zuid lijn) naar halte Vijzelgracht. Vanaf daar is het ongeveer 8 minuten lopen naar het Rijksmuseum.
Auto: Je kunt naar de omgeving van het Rijksmuseum navigeren. Parkeren op straat kost daar €6 per uur (Amsterdam Zuid). Let op: Vanaf de Weteringschans en verder richting het centrum kost parkeren €7,50 per uur (centrumtarief).
Parkeergarages: Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt van het Rijksmuseum, waaronder: Museum Quarter AmsterdamQ-Park Museumplein en Q-Park Byzantium.

 

Neem voor meer informatie contact op met ons team via 020 – 6706067 of per email info@smidtje.nl.