Alle trossen los! SAIL Amsterdam 2020 komt er weer aan! Dit evenement op het water, bezorgt Nederland iedere vijf jaar, vijf dagen lang maritiem vertier. SAIL Amsterdam 2020 vindt plaats van 12 tot en met 16 augustus. SAIL Amsterdam trekt honderden indrukwekkende schepen naar de hoofdstad, die gedurende deze vijf dagen bruist van de evenementen in en rondom het water.

Bijzondere historische schepen, zoals Tallships, moderne schepen, marineschepen en replica’s varen in een grote vloot de haven van Amsterdam binnen. Tallships horen bij Nederland en zijn rijke koopvaardijverleden. Unieke schepen die de wereld over gingen en landen en culturen met elkaar in verbinding brachten. Ze staan symbool voor het ondernemende karakter waar Nederland groot mee is geworden. En waar veel Nederlanders trots op zijn. Het uitgangspunt van het evenement is dat het toegankelijk is voor iedereen en bezoekers de rijke historie zelf gaan beleven.

Ze staan symbool voor het ondernemende karakter waar Nederland groot mee is geworden. En waar veel Nederlanders trots op zijn.

Smidtje Canal Events zal wederom in samenwerking met stichting SAIL bijzondere vaartochten aanbieden. Dat wil zeggen dat wij geaccrediteerd zijn om tijdens SAIL Amsterdam mee te varen en toegang hebben tot het afgesloten havengebied, de plaats waar alle Tall Ships afgemeerd liggen. De diverse arrangementen van Smidtje Canal Events zullen u SAIL Amsterdam optimaal laten beleven.

Op dit moment zijn de arrangementen nog in ontwikkeling. Maar gezien de grote vraag, populariteit en interesse van het evenement kunt u nu al uw aanvraag doen en reservering plaatsen. 020 – 670 60 67 of info@smidtje.nl

Meer weten? Vraag het aan Dennis!
Meer weten?

Vraag het Dennis

Wil je meer weten over SAIL 2020? Dennis kan u er alles over vertellen! Neem contact op met Dennis via 020 – 6706067 of per e-mail op sales@smidtje.nl. Dennis informeert u graag over de mogelijkheden.

 

Neem contact op