Voor 2 tot 25 personen

Salonboten: voor intieme boottochten

Onze salonboten zijn gebouwd aan het begin van de vorige eeuw (tussen 1900 en 1931). Zij varen nu elektrisch en zijn gemoderniseerd waarbij het authentieke karakter is behouden gebleven. Salonboten hebben veel charmante details zoals uitklapbare tafeltjes, antieke lampen, glas in lood ramen en intiem achterdek/balkon. Ook is er op elke salonboot een toilet aanwezig.

Wij hebben 3 schepen in deze klasse met een maximum capaciteit van 12 tot 25 personen. 

Ga naar Salonboten
Voor 15 tot 45 personen

Klassieke schepen: ruim met een modern comfort

Onze klassieke schepen zijn van oudsher motordekschuiten die volledig zijn omgebouwd naar luxe passagiersschepen. In de vorige eeuw hebben zij nog dienst gedaan als vrachtschepen. Kenmerkend van deze schepen is dat zij een ronde achtersteven hebben en oorspronkelijk werden aangedreven door een dieselmotor. Ook deze schepen zijn bij ons omgebouwd naar elektrisch en combineren een klassieke uitstraling met modern comfort.

Ook bij deze schepen is een toilet aan boord en de bar is ruimer dan op de klassieke boten en voorzien van een tap-installatie.

Ga naar Klassieke schepen
Voor 25 tot 65 personen

City Tenders: voor grote gezelschappen

De City Tenders zijn onze grootste schepen met een capaciteit tot 65 personen (bij staande borrels en transfers). Van de speciaal ontworpen City Tender zijn er slechts vier gebouwd waarvan twee voor Smidtje Luxury Cruises: de Vondel en Couperus. Deze schepen kunnen flexibel  worden ingericht.

De schitterende houten vloer, grote ramen en met koperen elementen ademen een luxe sfeer uit. Het grote vloeroppervlak, de ruim opgezette bar, geluidsinstallatie en toilet zorgen voor een comfortabele vaartocht waaraan het je onderweg aan niks zal ontbreken.

Ga naar City Tenders