Functieprofiel

Als Operations and Projects Coordinator bij Smidtje Amsterdam Circle Line – Dialoog Café ben jij de spil tussen operations en projectmanagement. Je hebt een sleutelrol in het optimaliseren van operationele processen en het succesvol uitvoeren van diverse projecten. Hieronder vind je een overzicht van de verantwoordelijkheden en taken die bij deze hands-on functie horen:

  • Verantwoordelijk voor operationeel management en projectcoördinatie: Je werkt nauw samen met het management om operationele activiteiten te coördineren en verschillende projecten te beheren. Hierbij draag je bij aan een soepele bedrijfsvoering en succesvolle projectuitvoering.
  • Verantwoordelijk voor operationeel (locatie) management: Je draagt de verantwoordelijkheid voor het operationele management van zowel de Amsterdam Circle Line als het Dialoog Café. Dit omvat het efficiënt aansturen van dagelijkse activiteiten en het waarborgen van kwaliteitsnormen.
  • Coördinatie van projecten: Je speelt een sleutelrol bij het initiëren, plannen en beheren van diverse projecten. Van concept tot uitvoering, je zorgt ervoor dat projecten tijdig en binnen budget worden afgerond.
  • Hands-on betrokkenheid: Deze functie is hands-on en vereist soms dat je zelf meewerkt bij operationele taken en projectuitvoering. Hierdoor behoud je een diepgaand begrip van zowel de dagelijkse werking als de projectbehoeften.
  • Efficiënte inzet van resources: Je zorgt voor doeltreffende inzet van middelen en faciliteiten om operationele doelen en projectresultaten te bereiken.
  • Planning en coördinatie: Je werkt samen met het backoffice-team om nauwkeurige planning en coördinatie te waarborgen, en je streeft naar gestroomlijnde activiteiten.
  • Communicatie en samenwerking: Je bent het aanspreekpunt voor zowel het operationele team als voor projectstakeholders. Je faciliteert effectieve communicatie en samenwerking om doelen te bereiken.
  • Opzetten en bewaken van procesverbeteringen: Samen met het management identificeer en implementeer je procesverbeteringen om efficiëntie en effectiviteit te vergroten.

De rol van Operations and Projects Coordinator bij Smidtje Amsterdam Circle Line – Dialoog Café biedt een unieke kans om je operationele en projectmanagementvaardigheden in te zetten in een uitdagende en boeiende omgeving. Als jij de ambitie hebt om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden en onze klanten de ultieme ervaring te bieden, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons gepassioneerde team.

Nieuwsgierig?

Je kan altijd mailen naar Pien Hanzen pien@smidtje.nl of bel naar 020 670 60 67. En dan plannen we zo snel mogelijk een gesprekje in!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.