Schipper Haarlem

Schipper groot vaarbewijs

 
Smidtje Canal Cruises in Haarlem 

Wie zijn wij

Smidtje Canal Cruises Haarlem is een onderdeel van Rederij ’t Smidtje in Amsterdam. In Haarlem verzorgen wij vaarevenementen op maat en dagelijks toeristische vaartochten door de stad. Aan de hand van een tijdschema bieden we een uurs rondvaart aan.

De werkzaamheden

Als schipper vaar je een vooraf bepaalde route door de grachten van Haarlem; je bent verantwoordelijk voor het veilig en plezierig vervoeren van onze toeristische gasten.

Wij vragen

Gemotiveerde ervaren schippers, met liefde voor het vak. De week wordt ingevuld met 3 dagen op en 3 dagen af volgens een vooruit gemaakt rooster. Dit kan aangevuld worden door een op maat gemaakte vaartocht voor de groepenmarkt.

Jij bent de gastheer / gastvrouw op het schip. Je begeleidt de passagiers, verstrekt informatie over de routes, beantwoordt vragen van de passagiers en verzorgt de benodigde administratie. Ook het schoonhouden van het schip en kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Bij calamiteiten en ongevallen neem je de leiding aan boord en verleen je waar nodig hulp.

Functie eisen

  • Groot vaarbewijs, (beperkt vaargebied)
  • Marifooncertificaat
  • Nederlands en Engels sprekend
  • Goede contactuele-en sociale eigenschappen
  • Technische kennis
  • Enige kennis van Haarlem en haar grachten

Wat wordt er van je verwacht

In dit werk moet je accuraat, stressbestendig, oplossingsgericht, flexibel en communicatief vaardig zijn. Jij bent het visitekaartje van de rederij en fungeert als gastheer / gastvrouw aan boord.

Wij bieden

  • Een prima salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Een verantwoordelijke baan
  • Werken in een gezellig jong team van enthousiaste collega’s

Soort dienstverband: Tijdelijk

Sollicitaties voorzien van een motivatiebrief en een CV met pasfoto kunnen worden gestuurd naar de afdeling personeelszaken, via e-mail t.a.v. Marissa Floor naar info@smidtjecanalcruises.nl

Voor meer informatie over ons bedrijf kijk op www.smidtjecanalcruises.nl of neem telefonisch contact op +31 (0) 23 5357723

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Meer weten over deze vacature, of direct solliciteren?
Click here to see your activities