Een bijzondere en intieme ervaring

Uitvaart over het water

Een vaartocht over de Amsterdamse grachten en uw dierbare naar zijn/haar laatste rustplaats te begeleiden. Nog even langs de plekken varen waar er speciale herinneringen en de onvergetelijke momenten liggen of gewoon omdat de overledene een hart voor Amsterdam had en/of van varen hield. Daarnaast biedt het een gepast en veilige manier om langs de route afscheid te nemen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het grote voordeel is om te varen met de boot dat er genoeg ruimte is voor alle rouwbloemen (bij een auto is er niet altijd genoeg ruimte), en de hele familie kan bij elkaar zitten in plaats van in aparte auto’s.

Smidtje Luxury Cruises heeft al ruime ervaring op uitvaartgebied en hebben goede afspraken met Zorgvlied en de Nieuwe Noorder. Hier kunnen wij ook afmeren, waarna er een ‘na-zitting’ aan boord kan plaatsvinden.

Er is een mogelijkheid om muziek af te spelen aan boord en u kunt geheel ontzorgd worden met een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld koffie/thee/water, Eberhardjes (koekjes), een lunch of bittergarnituur.

Aan het einde van de vaart zetten wij u weer af bij de begin locatie of op een ander gewenste punt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Iets voor u?

Een uitvaart vereist altijd maatwerk. Breng uw wensen en behoeftes in kaart zodat wij een volledig beeld hebben. Dan maken we voor u een offerte op maat die past bij uw wensen. Geef het aantal personen, datum, tijd, duur, opstap locatie en eventuele voorkeuren alvast door.