Varen opnieuw gedefinieerd

Welkom bij 't Smidtje

De afgelopen jaren hebben we de vaartocht opnieuw gedefinieerd. Zowel nationale en internationale gasten als groepen uit de zakelijke en de particuliere markt verwelkomen wij met plezier en zorg aan boord. Wij leveren, indien gewenst, een totaalproduct waarbij wij u de organisatie uit handen nemen. Met het persoonlijk contact, de uitgebreide cateringmogelijkheden en de invulling van de vaartocht stellen we alles in het werk om een bijzondere ervaring op het water te realiseren en verwachtingen te overtreffen. Dat bijzondere wordt ook ervaren in het eerste contact met onze medewerkers. We hebben bovenal plezier in ons werk. Wij krijgen er energie van als een vaartocht een succes wordt voor de klant. Als er iets aan de hand is, lossen wij het op. ‘Nee’ bestaat niet, we denken mee om van de vaartocht tot een unieke beleving te maken.

Wij zijn trots op onze vloot en het brede en bijzondere aanbod aan schepen dat wij kunnen aanbieden. Van sloep tot salonboot, klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils. Diversiteit in uitstraling en capaciteit vormen zo de kracht van onze vloot. Wij hechten veel waarde aan duurzame ontwikkelingen. Diverse boten varen met een elektrische aandrijving en zonnepanelen op het dak. Zo varen onze boten niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil door de grachten.

Rederij ’t Smidtje biedt onbezorgd en comfortabel genieten terwijl de Amsterdamse grachten en historische panden in een aangenaam tempo aan u voorbij trekken. Een unieke ervaring die we graag met u delen.

Neem contact met ons op!