Luxe privé boottocht in Amsterdam

Persoonlijke aandacht. Goede verzorging. Schippers en hosts met Mokums DNA.

Smidtje Luxury Cruises maakt van een Amsterdamse boottocht een hele nieuwe beleving.

Of je nu komt lunchen met collega’s of een romantische bruiloft op het water viert. Stel makkelijk en in 5 stappen jouw vaartocht in Amsterdam samen.

Vraag offerte aan

zakelijk bedrijfsuitje amsterdam smidtje luxury cruises
Vier Koningsdag 2023 op een luxe boot

Koningsdagboot in Amsterdam

Vaar ook als een koning bij Smidtje Luxury Cruises. Boek een volledige privé boot of vier Koningsdag met anderen feestgangers op één van onze twee speciale Koningsdagboten.

• Neem voor een privé boot contact op met ons via het offerte formulier.

• Kies je voor losse tickets op één van onze Koningsdagboten, dan heb je de keuze uit 2 tijdsloten: 11:30 – 14:30 en 15:30 – 18:30 uur. De prijzen variëren van € 115 tot € 125. Dit is inclusief hapjes, lekkere dranken bij ons volledig open bar (bier, fris en wijn) én een welkomst cocktail.

Dus neem jij je vrienden mee, dan verzorgen wij de rest!


Boek hier

Stel gemakkelijk een vaartocht samen

Snel de mogelijkheden zien? Onze aanvraag-assistent helpt je door alle keuzes heen en vertelt in 5 stappen welke prijs je ongeveer kunt verwachten.

Hoe kunnen we u helpen?

Een boottocht die bij je past

Een verjaardag vieren vraagt om een andere aanpak dan een zakelijke lunch. Met wie je ook te water gaat, wij zorgen voor een vaartocht op maat. Dat betekent ook een persoonlijk ontvangst, een meedenkende host en aankleding die past bij jouw gelegenheid. De details, die maken de ervaring bijzonder. Dat is voor ons Amsterdamse gastvrijheid.