Luxe privé boottocht in Amsterdam

Persoonlijke aandacht. Goede verzorging. Schippers en hosts met Mokums DNA.

Smidtje Luxury Cruises maakt van een Amsterdamse boottocht een hele nieuwe beleving.

Of u nu komt lunchen met collega’s of een romantische bruiloft op het water viert. Stel uw vaartocht in Amsterdam gemakkelijk samen, in 5 stappen.

Vraag offerte aan

Stap aan boord...

Amsterdam Light Festival

Beleef de vele kunstlichtwerken van het Amsterdam Light Festival! Dit doet u op betoverende wijze met Smidtje Luxury Cruises. Buiten gaan de lichtjes aan, binnen voelt u de winterse warmte. Boek uw unieke Amsterdam Light Festival Cruise van 30 november 2023 tot en met 21 januari 2024. Vraag ons team naar de mogelijkheden of klik op de button hieronder.


Amsterdam Light Festival

Stel uw vaartocht gemakkelijk samen

Snel een prijsindicatie ontvangen? Onze aanvraag-assistent helpt u in 5 stappen door verschillende keuzes heen en vertelt u welke prijs u ongeveer kunt verwachten.

ProeverIJ

Bierproeverij op het water

Naast de mooiste panorama’s op de Amsterdamse grachten tijdens de vaartocht wordt u verrast met karakteristieke bieren en lekkere hapjes. Onze biermeester vertelt u veel over de bieren en de roemruchte geschiedenis van Brouwerij 't IJ. Voor meer informatie, of om te boeken klikt u op de button hieronder.


Bier Cruise Brouwerij ’t IJ

Hoe kunnen wij u helpen?

Een boottocht die bij u past

Een verjaardag vieren vraagt om een andere aanpak dan een zakelijke lunch. Met wie u ook te water gaat, wij zorgen voor een vaartocht op maat. Dit betekent onder anderen een persoonlijk ontvangst, een meedenkende host en aankleding die past bij uw gelegenheid. De details maken de ervaring bijzonder. Dat is voor ons Amsterdamse gastvrijheid.