Koude gerechten
• Insalata caprese
• Groene salade met mozzarella, tomaten, pijnboompitjes en pesto
• Carpaccio classico
• Bruschetta’s met ossenhaas, parmezaanse kaas en peper
Hoofdgerechten
• Petti Pollo Montanara – Gesmoorde kippenborstjes overgoten met een saus van witte wijn
• Spigola Salsa Pomodoro – Zeebaars met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
• Verdure grigliate – Gegrilde groenten waaronder paprika, aubergines en courgettes
• Patata al forno – Gebakken aardappels in schil met knoflook en Italiaanse kruiden
• Gnocchi ovenschotel – Met geroosterde paprika, basilicum, tomaat en geraspte kaas
Garnituren
• Oerbrood
• Roomboter met grof zeezout
• Tapenade van olijven
Een verjaardag vieren vraagt om een andere aanpak dan een zakelijke lunch. Met wie je ook te water gaat, wij zorgen voor een vaartocht op maat. Dat betekent ook een persoonlijk ontvangst, een meedenkende host en aankleding die past bij jouw gelegenheid. De details, die maken de ervaring bijzonder. Dat is voor ons Amsterdamse gastvrijheid.