De samenwerking dient 2 doelen: enerzijds het vermaak in tijden van corona voor groepen zoals families, collega’s en verenigingen. Per dag kunt u vier vertrektijden kiezen die zeven dagen per week te boeken zijn. In Amsterdam, maar later ook in andere steden in Nederland. Met het veelzijdige uitje kunnen onze klanten anderzijds direct de drie door de coronacrisis hard getroffen sectoren Horeca, Travel & Cultuur ondersteunen.

De rondrit of rondvaart met Smidtje Luxury Cruises zal bestaan uit sightseeing in de regio, zoals u dat van ons gewend bent van hoogwaardige kwaliteit. Aan boord krijgt u een smakelijke horecabox gepresenteerd van de lokale horecaondernemer. Tijdens de tour zal een spreker, acteur of comedyspeler u bovendien vermaken met een comedy-act, een interactieve quiz, een lezing of een combinatie hiervan. Dit alles al vanaf €55,- per persoon.

Smidtje Luxury Cruises en de coronacrisis

Smidtje Luxury Cruises is als rederij hard getroffen door de coronacrisis. Veel boten liggen stil. Toeristen blijven weg. Door alle regelgeving zijn we beperkt in alles wat we mogen doen. De samenwerking met Wonderbus biedt perspectief en we denken hiermee onze klanten wat moois aan te kunnen bieden.

Eigenaar Tomas de Smidt + van Smidtje Luxury Cruises: “Het idee is in samenspraak met Wonderbus opgezet en vormgegeven. Wonderbus is ondertussen al bezig met het verder doorontwikkelen van het platform. Denk aan maatwerk voor teamuitjes, schoolreisjes of een bijzondere manier om als bedrijf weer eens samen te komen.”

Smidtje Luxury Cruises staat staat open voor de ideeën en wensen van alle klanten en kan prima maatwerk leveren. Wonderbus is nog op zoek naar sprekers, acteurs en comedyspelers uit de regio.

Samenwerking

De organisatie van Wonderbus heeft cabaretier Kasper van Kooten bereid gevonden als ambassadeur. Van Kooten over het initiatief: “De coronacrisis laat zijn sporen na maar biedt ook kansen. Ik niet kan wachten tot mijn geliefde theaterzalen weer gewoon vol open mogen. Naar aanleiding van een post van mij over tijdelijk theater op bijzondere plaatsen, kwam ik in contact met Wonderbus en hadden we elkaar snel gevonden. Een mooie samenwerking waarbij werknemers en artiesten uit drie sectoren weer aan de slag kunnen”

Omdat het initiatief zoveel mogelijk sectoren en maatschappelijke groepen wil steunen zal Wonderbus per tocht €25,- reserveren om kwetsbare ouderen op een passend uitje te trakteren.

Kijk voor alle informatie en voor boekingen op: www.wonderbus.nl