Frans

Inbegrepen bij dit aanbod

  • Menu


    Voorgerechten
    Cocktail de crevettes - garnalencocktail geserveerd in een glaasje
    Caesar salade - Romeinse sla met gerookte kip, bacon, ei, croutons en caesardressing
    Soupe à l’oignon - Franse uiensoep

    Hoofdgerechten
    Truite au four - gebakken forel geserveerd met bearnaisesaus
    Boeuf bourguignon - rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn
    Ratatouille - grof gesneden gestoofde groenten waaronder paprika en courgettes
    Gratin Dauphinois - aardappelschotel uit de oven
    Tomate de boeuf - gevulde vleestomaat met linzen en paddenstoelen

    Garnituren
    Brood | Kruidenboter | Tapenade van olijven

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Denk je dat dit aanbod iets voor jou is en wil je Amsterdam ontdekken vanaf het water? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!